3 ian. 2018

Ce mai postez în grupul în care continuăm să învățăm după ce terminăm un #NESTworking

Dragii mei,
Except that it will be always a hard rain once in a while in life :), hai să vedeți aici ceea ce ar putea fi socotit eșec di granda: nu mai știi versurile în fața unei familii regale, a unui public ales, a unei audiențe de milioane de spectatori online. Dar nu, nu e un eșec. Tocmai pentru că om și oameni, împreună, ”genuinely choose/cherish/celebrate, the other’s and your joy of being - choose respectfully/cherish playfully/celebrate authentic”
So, my blue eyed children - and my brown eyed ones -, fiți încrezători să nu știți lucruri! Dacă sunt oameni care vă vânează greșelile, well, treceți mai departe și vedeți-vă de drumul vostru, sau opriți-vă o vreme și începeți să.. mmmm să nestworking la locul faptei :) În fond, și ei greșesc (tocmai vânând greșelile altora), numai că nu au încredere în ei și în ceilalți că e ok să greșești, domnule!
Mno, cu această ocaziune, iaca o variabilă esențială de urmărit la fiecare: ”când observi o greșeală, ce poți să faci diferit de... critică?”
Vă doresc un an cu aplauze la tot pasul, oricât ar fi el de mic, de mare, de împiedicat, de sărit - chiar de pe fix (sic!) sau tocmai - din locul fixat (de către cine?!) în care vă aflați. Go... ou!
https://www.youtube.com/watch?v=barWV7RWkq0
Versurile laureatului Nobel pentru literatură le pun în comentariu. Merită citite!

Următorul workshop începe pe 29 ianuarie. Merită venit :)
..........
Obisnuiesc să întreb la trainiguri cine consideră că a fost aplaudat destul în viață și nu mai vrea nicio ”aplauză”. Ei bine, nimeni nu spune că nu mai vrea