1 aug. 2015

Fă o piruetă!

Povestea Revistei de Povestiri....

''Evolutia revistei cu Motanov este o poveste inspirationala deosebita! O idee indrazneata dezvoltata de o echipa muncitoare si creativa! O poveste cu oameni motivati! Felicitari pentru tot efortul depus si pentru daruinta de care dati dovada!!!'' a zis Raluca 

''De abia astept urmatorul numar!!! Este, intr-adevar o revista nemaipomenita bazata pe o idee splendida! Succes :)'' a zis Iza

Şi totuşi, următorul număr nu a mai venit de un an :(

N-am reușit să vă îmblânzim pe suficient de mulți dintre voi, așa încât să putem publica în continuare revista. Costurile sunt mari, munca nu e ușoară și când cercul e strâmt, poate că asta înseamnă că nu merită. Revista va mai apărea o dată, la primăvară, cu susținerea voastră. Vom face atunci o mare strigare să ne trimiteți povestiri, să facem o ediție dodoloață.

 Iată cum a fost ultima lansare - şi hai să citim ''ultima'' ca ultima până la următoarea, nu ultima de tot.
 http://www.revistadepovestiri.ro/despre-lansarea-ultimului-numar/
 
Revista de Povestiri nu mai apare, poate și pentru că n-au fost suficient de mulți cei care au mers pe una dintre căile de susținere de mai jos. Daaaaaar, nu e timpul pierdut! Ne poți ajuta în continuare să facem din idei realitate. Vino la ateliere, cumpără numerele anterioare ale revistei sau chestii cu Motanov, pune un banner pe blog (vezi mai jos), redirecționează 2%, sponsorizează prin firmă, fă o piruetă.


Planurile noastre de viitor sunt să antrenăm tot mai mulți oameni să facă ce le place, adică să-și ia în dinți inima și arta la care simt că se pricep. În urma atelierelor, deja avem comunități de oameni pasionați de scris, de comunicare, de caligrafie, iar pasul următor este să-i ajutăm să își și asume rolul la care visează (să publice o carte, de exemplu) și să îi implicăm în proiecte în care să își folosească abilitățile cu pricina.
Până la urmă, scopul nostru ca ONG, care apare și în statut, este să promovăm creativitatea prin proiecte culturale și educative. Am început cu partea culturală (revista), continuăm cu cea educativă și le tot îmbinăm până vedem omul pe raft sau unde vrea el să ajungă.
Din februarie 2014, organizăm și ateliere pentru copii și tineri la Academia Motanov.

Sponsorizări, activări, workshopuri

Dacă reprezinți un brand care se adresează celor „tineri la minte”, creativi, cu umor, care vor schimba lumea prin efervescența lor, te putem ajuta în zona de comunicare și în cea de HR, adică îți putem promova brandul - şi către publicul intern, şi către cel extern - prin proiecte creative sau îți putem antrena angajații în domenii creative – literatură, film, caligrafie – sau transversale – comunicare, argumentare, coaching.

Sponsorizează proiectul fără costuri, află detalii aici.
Găsești mai multe opțiuni în prezentarea de aici, cam veche, o vom actualiza curând.

Donații
Ajută Revista de Povestiri cu o donație prin transfer bancar:

Beneficiar: asociația Brain Fitness
Cod fiscal: 29841176
Banca: ING Bank, sucursala București
Cont IBAN: RO94INGB0000999902936185


Bannere de susținere - gasiţi codurile aci
Motanov Motanul MovBanner 125×125

mmm, un şoricelBanner 125×125

Revista de PovestiriBanner 125×125

Revista de PovestiriBanner 180×250


''Era un entuziasm contagios în Revista de Povestiri, ar fi putut ieşi ceva din treaba asta, la un moment dat. Dar îmi imaginez cât de greu trebuie să fie să împingi înainte toată şandramaua, şi cât de mici recompensele. Presupun că asta zice ceva despre lumea noastră. ''

Hai! Să se zică altceva despre lumea noastră...