16 ian. 2015

Insotind cu admiratie...


''Ceea ce face Magda este inovatie. Si centrare autentica pe valori. Si pe OM. Si toti oamenii sunt OK. De la ea stiu si asta. Si foarte multe altele.

Ii pasa. Si jongleaza, natural, cu multiple palarii, in functie de nevoia echipei pe care o asista. In programul nostru, cautam ceva potrivit nevoilor noastre extrem de specifice. Un program adaptat si care sa ne ajute sa practicam noi deprinderi de comunicare: facilitare, life coaching, team coaching, mentorship, training.
Sa gasesti toata aceasta garderoba fancy intr-un singur dressing…e mai mult decat as fi putut spera. Dresingul ii apartine acestei doamne speciale. Si l-a impartit cu generozitate, “made by measure”. Catre membrii echipei din staff-ul Teach for Romania.  Dar, mai ales, insotind apreciativ, cu autentic respect si admiratie, 18 viitori lideri care vor schimba lumea a mii de copii din aceasta tara. Este unul dintre cei mai inspirationali oameni pe care i-am intalnit. 

De multe ori, obiectivele profesionale, de echipa, sau chiar personale enuntate de catre noi (credeam autentic in ele) s-au dovedit a fi…efecte. Si Magda ne-a propus sa lucram impreuna la cauze. Am redefinit obiective. De echipa si cu noi insine. 

A ajunge la cine esti tu, la a-ti asuma valoarea ta intrinseca, la a fi atent din papucii tai la tine si la cei din jur. Cu prezenta in propria ta viata. Pentru ca Magda nu ne invata. Ne reaminteste despre cine suntem noi. Iar castig mai valoros pe lume nu exista.

Echipa noastra a votat. Dintre cei 50 de facilitatori (din cadrul celui mai mare hub de leadership si pedagogie din Romania) programul Magdei fiind cel mai aplicat, avand structura cea mai personalizata in functie de nevoile noastre. 

Nu este despre training. Este Nestworking.''

Cu mare consideratie si recunoastere,
Corina Puiu
Co-founder& Director Training Support TEACH FOR ROMANIA