27 sept. 2014

E bine când e bine.. mai mult!


Dacă e potrivită locaţia?!
La ce lucruri minunate se intamplă acolo, locul influenţează puţin, spre deloc.
Ce să schimbe Magda?
Să se odihnească! Are atâta informaţie preţioasă de transmis încât e păcat s-o impiedice oboseala!
Dacă să fie modificări la curs?
Să aibă şi o prezentare în Power Point! ( internal joke!!!). Serios, nu trebuie schimbat nimic, este un curs original şi valoros.


NESTworking e coaching efectiv pe obiective de progres în felul în care comunică cei care participă - ei cu ei şi ei cu ceilalţi.
Atelierul este peste 90% din timp învăţare experienţială, restul de 10% din timp este dedicat gândurilor şi insight-urilor pe care le provoacă anumite afirmaţii bine înrădăcinate în mentalul tuturor atunci când sunt confruntate cu perspective noi, mai puţin cunoscute, dar extrem de utile.Această conştientizare e condiţia necesară oricărui demers de schimbare - la nivel de credinţe şi, pe cale de consecinţă, la nivel de comportamente.


Modul de lucru din NESTworking I ''In the mood for GROW'', durează tot o lună - apropo de 4 weeks din grafic -, dar asigură o împlinire a scopurilor propuse mai mare de 76%, pentru că, în plus faţă de folosirea acestor trei obiceiuri ale oamenilor care îşi ating obiectivele, lucrul în grup de tip open innovation şi antrenarea cu metoda Inner Game asigură în plus feedback şi feed forward de calitate. Spaţiul de învăţare NESTworking oferă acel tip de suport care sprijină creşterea altuia - nondirectiv şi necritic - favorizând deprinderea mobilităţii prin creativitate şi încurajând asumarea responsabilităţii prin recunoaşterea şi celebrarea valorii şi faptelor fiecărui participant.

Toate activităţile sunt centrate pe situaţii reale din viaţa fiecăruia. Rezultatele sunt minunate! 
Mai în direct, aici: http://www.revistadepovestiri.ro/coaching/

Am decis să fac asta ca o ocazie pentru cei care nu pot să îşi permită servicii de coaching, şi să ajut cât mai mult şi eu societatea asta lipsită de asertivitate, descriptivitate, şi de random kindness, dar plină de 'hărţi' şi de poziţii de viaţă 'eu ok-tu non ok' .
E bine când e bine mai.. mulţi :) 

Păreri ale participanţilor: Imi doream să mă reinventez.. şi recomandari
''E bine când e bine'' e afirmaţia sEmpaticului nostru publicitar supra premiat Mihnea,
într-un interviu mai vechi pe iqads.

.....
Din 2016, Nestworking are site bine desenat - ca doar e marca inregistrata :)