19 ian. 2010

"Magda este un ager observator si un profund cunoscator al oamenilor, de care se apropie cu interes, intelegere si compasiune. Un suflet cald, care invaluie profesionalismul adanc al acestei adevarate sabii de Toledo si il umanizeaza. Cei care s-au aflat fata in fata cu ea stiu ca aceasta simbioza aduce pe langa inevitabila performanta si o clara lumina a intelegerii de sine, a lumii si a problemelor noastre, care astfel isi gasesc mai usor solutii. Pentru ca intotdeauna gaseste puterea sa se detaseze chiar si de clipele ei grele si sa ne acorde tot sprijinul de care avem atata nevoie. Un om asa cum am dori sa fim si noi si sa fie cat mai multi in jurul nostru."
------------------------------
Valentina Sandu

Managing Partener
Gallup Consulting


Experienta de a lucra in coaching cu Magda a fost si este una deosebita, din mai multe perspective. Magda este un bun profesionist in coaching, respectand in abordarea ei toate conditiile unei acompanieri de calitate. In plus, experienta ei profesionala dubleaza calitatile ei personale (calm, analiza atenta, ascultare si atentie maxima, deschidere si orientare catre rezultat), creand unul dintre cei mai valorosi parteneri posibili pentru oricine isi propune sa devina campion al propriei vieti.
-------------------------------
Mihai Stanescu

Business Coach
S.C. RoCoach Consult S.R.L

*

Coaching -ul un "necesar", ecologic, care te "asaza" confortabil in dinamica fara precedent a cotidianului. Discret si in acelasi timp hotarat si energic, cu multa rigoare si responsabilitate, Magda m-a ajutat sa vad cu bucurie si sa mă recladesc pe mine insumi din (foarte important! ) mine insumi.
------------------------------------
Sanda Taina

Sef serviciu
CN Transelectrica SA - Sucursala Pitesti

*

Sunt oameni in viata cu care cladesti, cu care iti validezi propriile ganduri si cu ajutorul carora iti descoperi cu placere drumul, de fiecare data cand crezi ca esti complet ratacit. Magda este un astfel de om. De la ea am invatat si ca oamenii deosebiti trebuie sa fie atenti cu ei insisi. Si mai important este ca m-a invatat ce inseamna feed-forward. Profesional si personal. Si nu sunt multe ocaziile in care poti multumi unui coach.
Multumesc Magda!
------------------------------------------
Corina Ionita
Consultant
Ensight Consulting